tirsdag 20. desember 2011

BUKETT

Bilde av ferdig produkt.Beskriv arbeidsprosessen:

Det første jeg gjorde var og surre teipen rundt ståltrådene, og lagde 7 korte og en lang. 6 av de korte brukte jeg som selve buketten. Halve delen ble tatt ut så jeg kunne lage en sirkel med den ene korte og den lange som vil si 2 sirkler. Etter det tokk jeg rødt kokosnøtt hår og snurret det rundt, og festet det med buljong. Når jeg ble fornøyd nokk med kokkoshårene begynte jeg og sette inn alt det grønne. Når jeg var ferdig med det satt jeg inn blomstene og konglene.

Hvilke proporsjoner har din bukett?Min bukett er like lang over som under.Enkel analyse av buketten :


Jeg plaserte blomstene sånn fordi jeg syntes dem passet best der. og den ene konglen plaserte jeg der fordi det var mist grønt der.
Hvilken farge dominerer ? Hvilken form dominerer ?Fargene som dominerer er grønn og rød. Og formene er runde.Hvilken kontraster har du ?Kontrastene rød,grønn.

Skriv en egen vurdering.

  • Hva ble du fornøyd med ? og Hvorfor?
  • Hva kunne du ha gjort annerledes? Hvordan ?Jeg ble veldig fornøyd med alt egentlig kunne ikke gjort noe bedre enn dettte.

Hva har du lært i dag ?

Jeg har lært og lage bukett, først trodde jeg bare at jeg kunne samle masse blomster og grønt og ta en strikk rundt det. Men da tokk jeg feil, så da har jeg lært meg og lage en onkelig bukett. Noe jeg ikke kunne før !


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar